Javítóvizsga Kiemelt

A javítóvizsga időpontja 2015. augusztus 26-27., megjelenés mindkét napon reggel 7:40 órakor. 

Javítóvizsga témakörök (9.Ny és 11.E frissítve a matematika témakörökkel 2015.07.15-én):

Nyári információk Kiemelt

2015. június 26-tól augusztus 19-ig az iskola titkárságán csak ügyeletet tartunk:

minden szerdán 800 órától 1200 óráig

 

Javítóvizsga időpontja:  2015. augusztus26-27. /szerda-csütörtök/

                        Beosztás szerint, oktatási azonosítóval a honlapon hamarosan!

Középiskolai Liga

Veszprémben, sőt az országban is első alkalommal rendeztek idén középiskolai ligát. Az egy tanév ideje alatt tartó versenysorozat 11 különböző feladattípusból állt. Összesítésben iskolánk harmadik helyezést ért el, amelyért nagyon sokat tettek diákjaink. A Liga versenyei közül intézményünkben került megrendezésre a sakk és az asztalitenisz versenyszám. A sport mellett kulturális feladatok is voltak pl. fotópályázat és a Zenekarok Háborúja. 
Gratulálunk a résztvevőknek az elért helyezésért!

Utazás Németországba

Az utazás Veszprém és Bottrop testvérvárosi kapcsolatának köszönhetően jöhetett létre. Iskolánkból 9 tanuló (Blázsovics Norbert, Ékes Tamás, Gödör Bence, Kovács Krisztián, Kreisz Márk, Molnár Balázs, Szivós Márton, Petróczi Lukács, Vörös Bence) jó tanulmányi- és sporteredményei miatt kapott lehetőséget arra, hogy eltöltsön néhány napot Bottropban és környékén. Ez idő alatt részt vehettek a Ruhr Gamesen is, mely különböző sportversenyeket foglalt magába.

Országos Atlétika Diákolimpia döntő

2015. május 30-31-én, Budapesten két napos emlékezetes versenyen vettek részt diákjaink, ahol négyen mérték össze tudásukat iskolánkból. Négy versenyzőnk összesen 6 éremmel gazdagodott a verseny eredményhirdetése után. Ki kell emelni Bácskay Zsófi Matildot, aki – ebben az évben váltott korcsoportot, tehát a VI. korcsoportban versenyzett - aranyból duplázott, így  diszkoszvetésben és  súlylökésben a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel.

                                                                    EREDMÉNYEK

Tanévzáró ünnepély

Június 24. (szerda) 9 óra tanévzáró ünnepély.

WPC (Erőemelés, fekvenyomás, felhúzás)

2015. május 16.-17.-én Szerencsen került megrendezésre a WPC Profi Erőemelő Liga 2015. évi Magyar Bajnoksága, ahol iskolánk tanulója Bakonyvári Kristóf 9/NY osztályos tanuló versenyzőként vett részt.

Kristóf a 82,5 kg-os súlycsoportban indult, ahol korábbi eredményeihez hasonlóan most is összteljesítményben az ifjúsági kategóriában kiváló eredményt ért le.

Kiemelkedő eredmény mezei futás országos döntőjében

Iskolánk 10. C osztályos diákja, Bertalan Renátó 2015. április 14-én Gödöllőn rendkívül izgalmas versenyen 174 indulóból 5. helyezést szerzett a mezei futás országos döntőjében 5 km-en. Eredménye azért kiemelkedő, mert Renátó 1997-ben született, viszont az 1995-ös és 1996-os születésűekkel versenyzett. Renátó hozzáállása példaértékű. Ezen a versenyen is pontszerző akart lenni. A következő tanévekben ilyen kiváló hozzáállással dobogós helyezést fog elérni.

Kihívás Napja

2015. május 20-án, a hagyományokhoz hűen, Tóthné Nagyőszi Ildikó vezetésével megrendezésre került a kihívás napja a Kozmutza Iskolában. Az ott lakó kis és nagy gyermekek örömmel és izgatottan várták e napot. Várakozásuk nem hiába való volt, mivel a Tanárnő változatos koreográfiájával és fantasztikus lendületével vetette bele magát a nap megszervezésébe. Kicsik és nagyok egyaránt tornáztak, de még az ott dolgozók is kedvet kaptak a mozgásra.

VKL Középiskolás Liga Egyetemkör futás

2015. április 22-én zajlott le az utolsó sportos megmérettetés. Késő délután 18.00 órakor kezdődött az Egyetem futás (2000 m), amin négy fővel vettünk részt. Bertalan Renátó, 10.C osztályos tanulónk (balról az első) könnyedén nyerte meg a versenyszámot és vette át a megérdemelt kupát. Ezzel is jelentősen gyarapítva iskolai pontszámunkat, ahol az összesítések alapján jelenleg a 2. helyen állunk.

Még egy fotó -, főzőverseny és egy kulturális verseny van hátra.

 

GRATULÁLUNK!    

Oldalak

Feliratkozás Medgyaszay István Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium RSS csatornájára